Pagini de jurnal (30)

Astăzi … a fost o zi tipică de duminică în care am lenevit, am citit, am lucrat, am văzut filme pe bandă rulantă, am spălat vreo 3 mașini de rufe, inclusiv canadienele, care anul ăsta nu prea au intrat în dulap, și m-am jucat cu pisoii. Folosesc laserul lui Vlad pentru prezentări ca să-i fac de râs, deși amandoi s-au prins ca există o legătură între mine și nenorocitul ală de punct roșu, tot se dau peste cap să-l prindă.

Meowrice 2014

Afară… a fost frumos, ciudat pentru o zi de duminică, când de obicei plouă. Și mai ciudat a fost că n-am simțit nevoia să ies din casă, probabil mă pregătesc pentru călătoria de săptămâna viitoare.

În bucatarie… astăzi am făcut clătite și pui pe grătar cu vinete la cuptor, la care am mâncat prea mult usturoi, așa că acum trec printr-o criză de ficat. Deh, lăcomia se plătește (scump).

Aștept… cu nerăbdare să treacă ziua de mâine pentru că de marți suntem în Norvegia. Sper să prindem vreme frumoasă pentru că avem planuri multe.

Ce filme am vazut… aseară am văzut un film mai vechi, Killers (2010) o comedie simpatică cu Ashton Kutcher și Katherine Heigl, despre o fătuță cuminte care se îndrăgostește de un asasin plătit. Azi am văzut vreo 3 episoade din CSI NY, iar acum avem Season of the Witch (2011) cu Nicolas Cage, pe care l-am mai văzut dar mi se pare interesant, cu vrăjitoare care este rea și deșteaptă, dar care se dovedește a fi un demon în căutarea unei cărți. Dacă aveți inima tare, merită văzut.

Ce carte citesc zilele astea… Nevăzuții de Katherine Webb, care mi se pare extrem de interesantă. Este o poveste scrisă cum e mai nou la modă, cu o poveste modernă, în zilele noastre, mai exact 2011 și una din trecut, în 1911, latură pe care o prefer deocamdată.

Un citat pe saptamana… despre pseudoștiința, care pară-se a apărut odată cu omul. 

„Teosofia ne învață că o parte din natura animalică a fiarei pe care o ingerăm pătrunde și se incorporează la nivel psihologic în ființa umană în momentul în care consumăm carnea, pângărindu-ne, îngreunându-ne mintea și corpul și întârziind în mare măsură dezvoltarea intuiției, a puterilor noastre lăuntrice” – Nevăzuții de Katherine Webb

Fotografia zilei… un uriaș se plimba pe cer într-o seară, înainte de apus (poza lui Vlad, dar el nu prea mai scrie așa că mi-am permis s-o folosesc). 

Un urias pe cer in Geneva

Planuri pentru saptamâna viitoare… munți, fiorduri, multe fotografii și ore petrecute în aer liber.

8 comentarii

  1. Aaaaa, te invidiez! 🙂 Drum bun si abia astept fotografiile, mi-e doooor de Norvegia. 😉

    Răspunde
    • Si mie mi-e dor de Norvegia, abia astept! Desi vremea se anunta ploioasa, dar sper sa nu fie torentiala :))

      Răspunde
  2. Kadia, de ce superi pisoii ?! 😀
    Katherine Webb are dreptate, aș spune. Nu ai observat că persoanele care preferă să mănânce multă carne sunt mai iuți, mai agresive, mai ”animalice” ?
    Pe cer, tu vezi un uriaș, eu văd un moșneguț cumsecade ! 😆

    Frumoasă pagină de jurnal, dar și eu abia aștept să povestești din Norvegia și să văd și fotografii de acolo. N-am uitat Preikestolen !

    Răspunde
    • Nu-i supar! Vin la mine si cersesc punctul rosu, iar cand pun mana pe dispozitiv se aud miorlaituri de incantare.
      Uriasul nostru este si el cumsecade, cultiva floricele 😀 Imi place foarte mult manuta care atarna :)) Este incredibil de reusit norul asta.

      Răspunde
  3. Aş vrea şi eu un laser – adică un punct roşu pentru Grişka 🙂

    Eu mănânc multă carne. Carnea e mâncarea mea preferată, cred că un regim vegetarian n-ar ucide! 😀
    Da’ probabil că depinde ce fel de carne mănânci. Având în vedere că nu îngurgitez fiare, ci animale domestice, cred că tot „domestică” sunt şi eu. 😆

    Eu văd pe cerul din poză un căţeluş lăţos. Uriaş, dar căţeluş! 😛 😀

    Răspunde
    • Intr-o vreme se gaseau pe toate drumurile, acum nu mai gasesc decat din astea provesionale, pentru prezentari, dichisite cu ecran si nu stiu cate functii. L-am vrut pe cel mai simplu si tot a fost greu de gasit 😦
      Nu reusesc sa vad catelusul 😦

      Răspunde
  4. Uriasul ala saracul e adus de spate, zici ca sufla aburi de ger si se apleaca dupa ceva 😀 Calatorie placuta si sa va bucurati de ce vedeti pe acolo.

    Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s