Gânduri Random

Geneva Jet d'Eau martie 2014Mă simt ca un ghiocel ce și-a scos corola la soare. Am avut nevoie de soare, de plimbări și mi-am petrecut timpul liber între paginile unei cărți umitoare, notând numeroase fraze sau pasaje care mă fac să mă gândesc că încă există scriitori ce-și strecoară propriile filozofii în paginile publicate. Aproape termin cartea care m-a ținut departe de blog (cum ziceam cu vreo câteva săptămâni în urmă, contemporanii au chef de scris mult, peste 1000 de pagini, pe când editurile se plâng că nu mai există cititori), dar la începutul lui martie tocmai s-a publicat continuarea. Iar eu tocmai am primit-o, dar promit să-mi fac și timp pentru blog, măcar pentru două-trei fraze.

Nike Fuel Trophy

Vreau să-mi arăt mărțișoarele și alte mărunțișuri care îmi fac mie viața frumoasă. Cum ar fi că, deodată cu primăvara, am reînceput să mă plimb, realizând cât de mult mi-au lipsit acele ore petrecute punând un picior în fața altuia, mergând fără o țintă clară, doar căscând ochii in jur. Am ajuns până la ONU tot căscând ochii în jur. Apoi, am reușit să scap de kilogramele adunate peste iarnă și am din nou greutatea din vara trecută, încă mai ridicată decat media din ultimii ani, dar cu pași mici ajung la destinație (zic eu după ce am dat iama într-un croissant cu unt și ciocolată). Am fost la târgul auto din Geneva, care se termină week-end-ul ăsta, am făcut multe poze, le voi arăta în curând. Am gătit din ce în ce mai puțin, dar am testat un sos japonez numit teriyaki comercial (de la Blue Dragon), care s-a dovedit a fi excepțional. Cel dulce-acrișor nu ne-a plăcut, in special din cauza mirosului, plus conținutul de curry.

Am ajuns la concluzia că pentru a reuși, oricare ar fi meseria sau tipul de carieră vizat, ai nevoie mai degrabă de perseverență și tenacitate decât inteligență. De fapt, cred că este o observație universal valabilă. Cum zice maică-mea: dacă vrei, poți. Aș adăuga: dacă insiști suficient de mult și investești timp, energie și muncă.

ONU Geneva Martie 2014

Salon Auto Geneva Martie 2014

Geneva martie 2014 Le Pain Quotidiene Geneva

  • Eu despre mine

2 comentarii

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s