GoT fun

Pentru că mor de ciudă mușcând diferite mărimi de carpețele fiindcă n-am reușit să văd primul episod din Game of Thrones, iaca mă dau pe net în cautare de … filmulețe. Astea două mi se par chiar haioase. Cel puțin îmi mai trece din râcă prin terapie cu hohote. Mă liniștesc singură zicându-mi că măcar am terminat cărțile, doar n-or să fie prea multe noutăți oricum.

Asta-i dedicație pentru Vladen (știu că lui îi plac în mod deosebit caprele):

8 comentarii

  1. Ah, dar nu te stresa! E mult mai fain sa vezi tot sezonul dintr-un foc, intr-un singur weekend. 😀 Eu nu m-am uitat intentionat, astept sa-l termine! 🙂 Desi…I might sneek a peak la scena cand moare Joffrey. 😀

  2. ce tare-i ala cu caprele! :)) Nici eu n-am vazut primul episod, astept sa se adune mai multe si pana atunci incerc sa evit orice informatie referitoare la film.

    • Am reusit sa fac de rost de el in seara asta 😀 Cum ziceam nu mai stiu cui, ajuta sa-mi spun oful cu voce tare (sau in scris) pentru ca sar oamenii sa ma ajute 🙂

    • Ah, noi n-avem HBO deloc, adica online. Pot sa fac rost de el daca imi fac abonament la o agentie din asta prin cablu, dar inseamna sa schimb contractele si parca nu-mi vine inca.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s