Sunday Sunset Song

Publicat de

M-am tot chinuit să găsesc un titlu la fel de potrivit în română, dar evident n-am reușit, așa că v-a trebui să suportați un pic de engleză pentru că, zic eu, melodia și mai ales videoclipul de mai jos merită. Paradoxal, cântecul este in franceză și este dedicația mea pentru toți iubitorii Parisului.

Ca de obicei, nu vă sfiiți să adaugați propriile preferințe pentru o seară de duminică de primăvară. Nu de alta, dar am în cuptor o pască fără blat, după rețeta lui psi și aștept să se coacă. E adevărat că aș putea să scriu și jurnalul în timpul acesta.

Hai că fac și o provocare: ce ziceți de cântece despre sau filmate în Paris ?!

13 comentarii

 1. Oh, da. o ascult de cca. o luna. Si eu si fiica-mea suntem topite dupa ea. Doar ca fetita nu suporta videoclipul. I se pare apocaliptic. Vrea doar melodia.

  1. Ba mie tocmai videoclipul mi se pare fascinant, de fapt din cauza lui am remarcat-o pe fata, apoi tot urmarind videoclipul a inceput sa-mi placa si melodia :))

 2. Si eu tot videoclipul l-am remarcat mai intai :)). Abia dupa o vreme a inceput sa-mi placa si melodia. De fiecare data cand il vad imi face pofta de Paris :p.

 3. Chiar ieri mai mtrebam cine canta si cum o fi videoclipul, ca o tot aud de o vreme, la radio 🙂 La fix ai venit 🙂
  Imi place videoclipul, si scenariulsi modul de filmare, desi nu prea inteleg care e ideea.Iar tipa mi se pare deosebit de frumusica si franceza ei suna superb, ia sa vad eu si altele …

 4. a innebunit o lume cu melodia asta :-p la mine n a prins, desi imi place muzica frantuzeasca, si veche si noua. mie imi pare o lalaiala intr o franceza deranjanta 😀
  e doar parerea mea, o respect pe a celorlalti.
  apropo de Paris, ador piesa asta:

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s