Pagini de jurnal (28)

Astăzi … mă dor picioarele pentru că am mers vreo opt ore prin Frankfurt, doar ca să mă lămuresc dacă aș putea locui la o adică aici. Până acum aș zice că da, am găsit anumite zone în care m-aș muta, îmi plac terasele și atitudinea oamenilor, am găsit magazine pe gustul nostru și dacă n-am fi fost udați de vreo două adverse de ploaie, aș fi zis că totul a fost piersicuț. Ah, da și am umblat vreo 2 ore pe lângă Main, cautând un restaurant la care aveam rezervare, dar care s-a dovedit a fi de negăsit. În schimb am găsit coarne! Așa că am mai adaugat o steluță lângă numele orașului, pe care a pierdut-o in momentul în care am realizat că restaurantul mult lăudat nu era în Frankfurt, ci lângă, dar cel puțin ne-am distrat pe drum.

Frankfurt iulie 2014

Afară… plouă din nou. A patra sau a cincea aversă de azi. Și mă gândesc cu uimire că nu mă deranjează. Miroase ca î București când plouă după o zi de caniculă: a asfalt încins.

Sunt îmbrăcată … în pijamale, la minute de un somn de refacere, după 6 ore de mers cu trenul și 8 ore pe jos.

Am învăţat… că la restaurantul lăudat nu mergi pe jos.

Mă gândesc…  la lista de actvități pentru mâine: cum ar fi ce mai vreau să vizitez.

Aștept… seara de mîine, cu multă curiozitate.

Sunt recunoscătoare… pentru oportunitățile scoase în cale de viață. Și pentru norocul lui Vlad. Sper să îl țină tot așa.

Ce filme am vazut… am făcut o listă aici, serile astea sunt dedicate pentru Revolution – pentru care n-am nevoie de prea multă atenție, deși mi se pare din ce în ce mai interesant, pe măsură ce trec de lipsurile evidente. Cum ar fi: ce s-a întamplat cu bicicletele?

Ce carte citesc zilele astea… 100 de nume de Cecelia Ahern, care, absolut surprinzător pentru mine, m-a prins în mreje. Este tot o poveste de suflet, creată pe același calapod ca restul cărților ei, dar proiectul eroinei chiar mi se pare interesant. Kitty este o jurnalistă care a acuzat pe nedrept un om, ceea ce a dus la pierderea postului în televiziune și o luptă acerbă pentru a mai lucra ca jurnalistă. În aceeași perioadă, cea mai bună prietenă, care îi era atât mentor cât și protector, moare din cauza unui cancer, lăsându-i să scrie un proiect: o listă cu 100 de nume, fără să apuce să-i dea detalii despre subiectul proiectului sau legăturile dintre cele 100 de persoane.

Un citat pe saptamana…

„Nimeni nu poate pretinde că știe ce vor oamenii să citească, să audă sau să vadă. De cele mai multe ori oamenii nu știu nici ei ce vor – află după aia. Asta înseamnă să creezi ceva original. Găsește ce e nou, lasă vechiul deoparte și hrănește piața!” – Cecelia Ahern în 100 de nume.

Fotografia zilei…

Frankfurt iulie 2014

Planuri pentru zilele următoare… de testat cât mai multe terase din Frankfurt.

6 comentarii

  1. Feta cu crusta de seminte de care ziceai pe fb? ce dressing are, pare ca un gem.

    Răspunde
    • Este gem de smochine, dar salata avea alt dresing, nu stiu exact ce dar mi s-a parut foarte bun.

      Răspunde
  2. „Nimeni nu poate pretinde că știe ce vor oamenii să citească, să audă sau să vadă. De cele mai multe ori oamenii nu știu nici ei ce vor – află după aia.” Cât de adevărat !

    Să ne scrii cum a fost seara mult așteptată. 😀

    Zile frumoase, Kadia !

    Răspunde
    • N-a iesit asa cum ne gandeam noi, dar am realizat intre timp ca nu este ceva potrivit. Cel putin avem inca o experienta de viata, chiar daca este mai degraba despre ceea ce nu vrem sa facem / ajungem.

      Răspunde
  3. Așa e, Kadia, trebuie să afli și ce lucruri nu-ți plac, așa că trebuie să le încerci măcar o dată. 🙂

    Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s