Primul post de pe iPad…

Publicat de

… scris, unde altundeva decat in New York?! Fara diacritice cu ganduri raslete, fragmentate, inainte de o cafea buna: ador hotelul frantuzesc din New York care promoveaza cultura franceza in tara gazda mai degraba decat orasul in sine, ador arhitectura moderna si fluorescenta a localului, ador camera mea de la etajul 28 chiar daca vad doar acoperisuri mizere, sunt mai aproape de nori, care din cauza cetii, par sa inghita cladirile.
Aseara imi ziceam plina de entuziasm si sub efectul unui expresso bine facut: In orasul asta nu-ti vine sa dormi! Pana la urma am adormit pe la ora 2 si m-am trezit cu privirile pe revista hotelului numita France. Am sarit din pat ca sa verific ca totusi n-am gresit orasul, dar o singura primire mi-a amintit: e totusi New York!

20140510-094725.jpg

20140510-094743.jpg

20140510-094752.jpg

13 comentarii

    1. Din pacate mai sunt bilete doar la un singur spectacol pe la miezul zilei si nu prea imi vine sa pierd timpul la coada imensa 😦 Este foarte iubit.

    1. Orasul asta chiar nu este romantic. Are insa locuri interesante, este incredibil de ieftin si daca treci peste zgomot, mizerie și aglomeratie, poate fi chiar placut.

    1. Cu siguranta! Am tot zis ca fac o lista cu „persoane de interes” din diverse orase, ca sa organizam o intalnire cand ajung pe acolo, dar cu ceva timp inainte ca sa fie comod pentru toata lumea.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s