De ce iubesc eu lumea moderna

Publicat de

Primele episoade din Star Wars au beneficiat de imaginatia unui om si mult lucru manual, dar de atunci lumea a evoluat incredibil de mult. Filmuletul de mai jos este o demonstratie pentru efectele vizuale aplicate in Games of Thrones (Urzeala Tronurilor), care pe mine m-a lasat cu gura cascata. Nu pot sa zic decat hai odata cu noul sezon!

La o adica m-as multumi si cu noul volum din serie. Poate chiar l-as prefera, dar am impresia ca GRR Martin s-a plictisit de povestea asta.

10 comentarii

    1. eu sunt mare fan GoT, insa cartile si serialul pentru mine sunt doua lumi diferite, mai ales dupa ultima serie de filme, in care mare parte din actiune este altfel. Dar, imaginile, costumele, unii actori imi plac atat de mult ca prefer sa ma gandesc la film ca la o lume paralela a celei din carti. Un viitor alternativ.

  1. Pingback: visând la eroi…
  2. Nu știu ce să spun… Nu mă prea impresionează, nu pot uita că sunt trucaje sau, mă rog, efecte vizuale produse cu tehnologii moderne. Între fileme SF și filele SF, categoric prefer cărțile.

    1. Unele efecte speciale sunt incredibile, iar eu am fost intotdeauna atrasa de obiectele stralucitoare, moderne, tehnologii avansate si normal cat mai mult SF, asa ca sunt victima sigura a filmelor sau cartilor de gen.

    1. De plictisit sigur s-a plictisit, dar sper sa ne faca totusi pe plac si sa scoata noul volum inainte sa ajunga serialul „la zi”.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s