De ce iubesc eu lumea moderna

Primele episoade din Star Wars au beneficiat de imaginatia unui om si mult lucru manual, dar de atunci lumea a evoluat incredibil de mult. Filmuletul de mai jos este o demonstratie pentru efectele vizuale aplicate in Games of Thrones (Urzeala Tronurilor), care pe mine m-a lasat cu gura cascata. Nu pot sa zic decat hai odata cu noul sezon!

La o adica m-as multumi si cu noul volum din serie. Poate chiar l-as prefera, dar am impresia ca GRR Martin s-a plictisit de povestea asta.

10 comentarii

 1. Nu pot sa spun decat wow. Nu sunt asa un mare fan GoT, dar aproape 3 sezoane tot am vazut. Fascinant ce se poate face azi cu tehnologia…:)

  Răspunde
  • eu sunt mare fan GoT, insa cartile si serialul pentru mine sunt doua lumi diferite, mai ales dupa ultima serie de filme, in care mare parte din actiune este altfel. Dar, imaginile, costumele, unii actori imi plac atat de mult ca prefer sa ma gandesc la film ca la o lume paralela a celei din carti. Un viitor alternativ.

   Răspunde
 2. […] noapte şi prietenilor care mă acceptă aşa cum sunt. şi, desigur, mulţumiri lui vladen şi lui kadia “vinovaţii” principali pentru tricoul meu mannschaft devenit de aseară desuet… […]

  Răspunde
 3. Nu știu ce să spun… Nu mă prea impresionează, nu pot uita că sunt trucaje sau, mă rog, efecte vizuale produse cu tehnologii moderne. Între fileme SF și filele SF, categoric prefer cărțile.

  Răspunde
  • Unele efecte speciale sunt incredibile, iar eu am fost intotdeauna atrasa de obiectele stralucitoare, moderne, tehnologii avansate si normal cat mai mult SF, asa ca sunt victima sigura a filmelor sau cartilor de gen.

   Răspunde
 4. Uf, sper totuși să nu se fi plictisit domnul Martin și să publice și următorul volum al seriei. Tare aș vrea să apară mai repede.

  Răspunde
  • De plictisit sigur s-a plictisit, dar sper sa ne faca totusi pe plac si sa scoata noul volum inainte sa ajunga serialul „la zi”.

   Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s