Autor: Kadia

Ceea ce descoperi tu de capul tau este mult mai interesant decât ceea ce descoperă altcineva pentru tine – este ca diferența dintre o căsătorie din dragoste și una aranjată.

17 gânduri

  1. Oh, da! Incredibil de multa imaginatie, timp si efort investit in costumele astea. Este haios sa vezi familii intregi, cu bunici, frati, nepoti, verisori, vecini alergand in grup compact.

  1. Din pacate n-am reusit sa surprind toate costumele, sunt enorm de multi participanti, iar atunci cand alearga, fiind si seara a fost destul de dificil sa surprind tot ceea ce mi-a placut. Dar este un eveniment anual, care resuseste intotdeauna sa vina cu ceva nou. Observam la un moment dat ca in cursa asta vezi foarte clar ce filme au fost placute de-a lungul anului :))

 1. am citit multe despre celebra Course de l’Escalade din decembrie. Nu am fost niciodata în Geneva, însa mi-ar place sa vizitez odata orasul.
  Spectacolul Marmite, este fara doar si poate o parada-carnaval, admirabili participantii la alergare! Jos palaria! excelente costumatii 🙂
  happy WW! ☺

  1. Orasul este destul de micut si ofera destul de putin vizitatorilor, in schimb evenimentele organizate sunt haioase si mai ales cele din decembre destul de originale si interesante.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s