2014 – Statistici, calcule şi mulţumiri

Odată cu raportul anual făcut de wordpress a venit din nou timpul să-mi exprim mulțumirile tuturor celor care au fost alături de mine în 2014. Cu toate că prezența mea pe blog a fost mai puțin susținută decât oricând, mulți dintre voi mi-ați rămas aproape, prin mesaje și comentarii, de aceea țin să vă mulțumesc din inimă pentru răbdarea și interesul arătat acestei pagini din internet.

În 2014 am avut aproape 110.000 vizite pe blog, adică aşa cum îmi explică memo-ul de la wordpress, cam câți vizitatori are Muzeul Luvru (pe lângă zidurile căruia am trecut din nou anul trecut) în 5 zile.

Vă mulţumesc din inimă tuturor celor care mi-ați frunzărit blogul şi mai ales continuați să îmi citiți relatările, părerile, aventurile şi să-mi admirați fotografiile.

articole 2014

Anul trecut am scris 192 de texte, mult mai puține decât în 2013, dar am ajuns la 1206 de articole pe blog, mai exact acesta este articolul cu numărul 1207. Perioada prolifică, în care am scris un articol zilnic a fost la începutul anului, între 15 ianuarie și 2 februarie, iar ziua favorită a fost marțea, ziua în care se pare că am publicat cel mai des: 36 de articole publicate marți.

Două dintre cele mai vizualizate articole au fost și în topul anului trecut, iar, spre surprinderea mea, aricii de grădină par să fie cel mai iubit subiect pe blog. Ce mai popular articol a fost cel de ziua mea 34 luni de ianuarie cu un maxim de 1333.

  1. Stiati ca se vand arici de gradina? (41 comentarii) din mai 2013 
  2. Cât mai este darul de nuntă? (49 comentarii) din iunie 2014 
  3. Coaste de miel marinate cu mustar si cimbru (25 comentarii) din august 2013
  4. Pui pe sare (50 comentarii) din februarie 2013
  5. CSI: Concurs Si Investigatii (1) (77 comentarii) din ianuarie 2014

Așa cum mă așteptam, facebook îmi trimite cei mai mulţi cititori, s-au strâns exact 1868 de persoane. O grămadă mare de mulţumiri călduroase ofer și celor 4 bloguri care m-au promovat anul trecut: bialog.ro, enjoydessert.blogspot.ro , teoskitchen.ro , scorpio72.wordpress.com.

În 2014 am avut vizitatori din 121 de ţări, cu 24 mai multe decât în 2013, iar majoritatea celor care mi-au trecut pragul virtual au venit din România, Statele Unite și Germania.

map 2014

Şi nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-aţi lăsat un mesaj atunci când aţi simţit nevoia să-mi spuneţi ceva, fie cu o completare sau o întrebare, în mod special celor mai “înrăiţi critici” ai mei:

Psi 110 COMMENTS
2  Ioanas 84 COMMENTS
3  Zina 66 COMMENTS
4  Rudolph Aspirant 44 COMMENTS
AndreeaG 34 COMMENTS

Cel mai comentat articol al anului 2014 a fost  Concurs pe Strada Ficțiunii cu 90 mesaje.

Sper ca anul care vine să fie la fel de plin, cu multe texte interesante, fotografii frumoase şi aventuri tentante. 

Articole similare:

  • 2013 – Statistici, calcule şi mulţumiri
  • 2012 – Statistici, calcule şi mulţumiri
  • 2011 – Statistici, calcule şi mulţumiri

13 comentarii

  1. aoleooo, aşa guralivă am fost? 😳
    la mulţi ani. eu îţi mulţumesc pentru tot ce am povestit, învăţat, împărtăşit în anul ce a trecut.

    Răspunde
  2. Felicitări pentru activitatea susținută de pe blog, în ciuda faptului că ai fost atât de solicitată profesional și de strămutarea din Geneva !

    Să ai un an și mai bun, cu sănătate și succese, cu multe bucurii, împreună cu soțul tău și cu toată familia !

    Răspunde
  3. Desi am citit cam tot ce au scris prietenii mei, in 2014 rar am comentat… Daca voi reusi sa respect un anumit program, probabil lucrurile se vor mai schimba anul acesta. 😉
    Kadia, iti doresc sa ai un an reusit pe toate planurile!

    Răspunde
  4. Iti doresc un 2015 la fel de bogat, cu articole la fel de inspirate, cu retete bune si impresii din locurile in care ajungi. Sper ca la finalul anului sa ne arati lista bifata cu toate realizarile pe care ti le-ai propus.

    Răspunde
  5. Pt mine personal Norvegia fiind asociata asa de strans cu Italia, pe baza ca sunt amandoua oarecum mai longiline, asa ca niste cercei cu margaritare atarnand de urechile unui purcelus continental europeean (desigur simpatic si un pic sui, plus inzorzonat si cu alte margelute si gulerase interesante), acum abia astept reportaje turistice si din partea ta despre Florenta si Roma ! E OK si din alte orase si regiuni italiene insa le-am mentionat pe cele in legatura cu care sunt momentan mai curios.

    Răspunde
  6. Abia acum vad articolul cu review-ul de la ei. Eu nu l-am primit si ma intreb de ce … am tot intrebat daca se mai realizeaza lucrul acesta din partea lor, dar nu am primit nici un raspuns 😦 Oricum, felicitari pentru realizarile de anul trecut pe blog, la cat mai multe articole si cititori !

    Răspunde
  7. Bună, Kadia ! Ce faci tu ? Mai e puțin și se fac două luni de când nu ai mai scris pe blog. Ești bine, sănătoasă ? Știu că ai fost în focurile mutării, dar mă așteptam să scrii impresii și de la acest eveniment major din viața voastră.
    Sănătate ție și celor pe care îi iubești ! 🙂

    Răspunde
  8. […] Anul trecut am analizat cât și cum am scris, anul acesta pot să zic doar că n-am realizat cât de puțin am scris! Tocmai am căutat prin blog ca să pun linkul articolului de anul trecut, când am dat peste poza lui 2013: FACE IT! Yep. I do. Mă voi revanșa. Promit și sper să nu fie o promisiune goală. Anul acesta sper să am chef de scris. În plus, vreau să am chef de mine, pentru că pe alocuri sunt mandră de ceea ce am reușit și dacă eu nu mă laud, e greu de crezut c-o vor face alții pentru mine. […]

    Răspunde

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Gravatar
Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s