de dimineata

M-am trezit foarte greu azi si ma simt calcata de tren, dar ca rasplata ca am reusit sa ma ridic totusi din pat, de la parter, unde in caldirea alaturata se afla o clasa de curs inchiriata toamna-iarna pentru cursuri de muzica se aude foarte incet, trist, dar m-a uns pe suflet si in ton cu starea mea:

Ziua mea este mai luminoasa acum si ma duc sa caut cd-ul prin rafturi. Duminica incepusem sa rearanjez cd-uri de muzica, dar m-am oprit pentru ca ma simteam vinovata ca in loc sa lucrez la prezentare, faceam ceea ce imi place mie si anume sa aranjez carti, cduri si sa pun lucruri frumoase in ordine… uf! genele astea de femeie! Frumoase erau vremurile, in timpul liceului si al facultatii cand lucram, in voluntariat mai mult, la biblioteca liceului, apoi la o biblioteca a unei fundatii. Foarte mult mi-a placut 😉

8 comentarii

    • eu am fost melancolica de dimineata intr-o furtuna de hormoni, dar acum m-am linistit si am facut os moelle (maduva la oala de presiune) si ciorbita de oase de vaca cu legume! O bunatate! Nu-mi vine sa cred ce buna a iesit!

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s