9 comentarii

    1. atat de inselator! poza pare intr-adevar incremenita, dar tot Hammerfest este un santier, atat de galagios si murdar. Ma asteptam sa fie mult mai … romantic, noroc ca n-am stat decat 3 ore si imediat ce am iesit din oras am dat din nou peste minunatiile nordului!

    1. 😦 Vlad le-a pus pe FB, eu n-am avut calculatorul cu mine, doar iPadul si telefonul asa ca n-am prea avut parte de conditii bune ca sa scriu ce vad, insa am amintirile vii cu mine si voi incepe incet-incet sa povestesc si sa arat pe unde am umblat.

        1. am facut aproape 1000 de poze, dar nu ma compar cu cele 2500 facute de Vlad. Amandoi am umplut cardurile de memorie si stateam ca obsedatii pe pietre incercand sa facem loc pentru inca una :)))

    1. multumesc! Abia astept sa gasesc un strop de liniste ca sa povestesc, deocamdata am intrat direct in slujba cu un raport de prezentat de dimineata, iar maine o lucrare de discutat, saptamanile astea 2 ne mutam dintr-un birou in altul si o sa fie vreme de razboi, dar seful pleaca vreo 3 zile asa ca voi avea timp de scris 😀

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s