Miercurea fără cuvinte – Structuri din sticlă şi metal

Publicat de

O nouă structură din sticlă şi metal pentru joculeţul nostru. Deci, cine poate ghici ce este sau unde se află această structură? La fiecare 3 ore voi mai adăuga o poză până când cineva va ghici locul. Răspunsul a venit foarte repede, eu m-am mişcat mai greu de data asta.

RASPUNSUL corect este La Géode in Parc de la Villette, Paris.

quiz

Faţada este alcătuită din 6433 triunghiuri echilaterale, care formeaza sfera de 36m în diametru. Clădirea găzduieşte un cinema cu un ecran semisferic de 1000m2 în care sunt proiectate filme HD şi 3D. 

Pentru Miercurea fara cuvinte @ CARMEN

30 de comentarii

    1. Nu. Dar tocmai am mai adaugat o locatie la lista mea de dorinte si destinatii de calatorie. Arata incredibil Atomiumul! Cladirea „mea” are doar un element 😦

  1. nu stiu de ce, dar pe locul in care ar fi trebuit sa apara fotografia, la mine scrie quiz :((
    Am inchis pagina de blog, am intrat iar, am apasat quiz… nu ajuta la nimic! postarea ta ramane fara imagine :((( uf! mai revin…

  2. aaaaa, acum vad in sfarsit imaginea, dar… nu ma ajuta la nimic :)) nu recunosc minunea! astept sa ne spui ce reprezinta aceasta sfera interesanta!
    happy WW!

    1. Cred ca nici macar daca as locui in Paris o viata n-as putea vedea, afla si vizita toate locurile de interes. Mereu apare ceva nou, interesant, de vazut. Da, cladirea aceea este un cinema, dar unul cum nu vazusem in viata mea pana atunci. Din pacate nu cred ca am poze din interior insa este unul dintre obiectivele „de vazut” pe care le-as sugera eu in Paris.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s