Autor: Kadia

Ceea ce descoperi tu de capul tau este mult mai interesant decât ceea ce descoperă altcineva pentru tine – este ca diferența dintre o căsătorie din dragoste și una aranjată.

20 de gânduri

 1. Parca ar fi tablouri… Unui om inchis intre betoanele orasului, atata verde ii face rau, ii trezeste doruri grele, il face sa fuga la dus, apoi pe afara, la aer la soare, la viata adevarata!
  La voi nu erau vacile mov? Cum de s-au ratacit si animale de alta culoare pe acolo? :)))

  1. Multumesc frumos! Intotdeauna mi-a placut sa merg cu trenul, dar drumul dintre Geneva si Lausanne este in special extrem de frumos: lac, munti, soare, case, lanuri. Tot ce vrei pe un drum de 30 de minute.

  1. Ba eu am fost cu trenul prin Romania, cu vreo 3-4 ani in urma doar ca m-am urcat in vagonul 3 gresit. Adica erau doua vagoane 3 si ar fi trebuit sa verific ce scrie pe vagon. Noroc cu controlul de bilete, cand biata femeie ne-a zis sa ne dam repede jos si sa fugim cat ne tin picioarele pana la capatul opus al trenului, in celalalt vagon 3, pentru ca trenul se rupe in doua si pleaca in directii acana.
   Trenul era insa foarte frumos, o sageata abastra parca.

  1. Mie mi-a placut si in Norvegia cu trenul, doar ca eram mai mult prin tunel :)))) In Anglia m-am dat cu trenurile Virgin si sunt absolut superbe!

 2. Chiar weekendul ăsta am în plan o plimbare, deci şi o călătorie cu trenul. O să fie cam lung drumul, dar sper să merite 😀
  Foarte frumoase câmpurile ălea verzi 🙂

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s