Dieta miraculoasa a pisicilor

Publicat de

Ca sa nu va plictisiti, voi, cei care inca mai vizitati blogul meu, va zic ca mai am doar doua rapoarte si un review de scris, plus o vizita la Berlin, apoi revin pe blog. Pana atunci, am dat peste dieta asta miraculoasa, salvata intr-un colt de fisier, prin calculator. Habar n-am care-i sursa, dar umbla prin internet prin 2005. Daca va recunoasteti scrisul, nu dati cu rosii molesite, este doar un semn de apreciere, c-am reprodus-o aici, pe blog.

Dieta miraculoasa a pisicilor

 

Dacă vrei să ai un corp de invidiat, o siluetă de felină, urmează dieta asta: 

 
Ziua I 
Mic dejun: 
 
Deschide o cutie de mâncare de pisici foarte scumpă. Orice aromă, atâta timp cât e scumpă  şi pune un sfert pe farfurie. Ia o muşcătură din mâncare, uită-te cu dispreţ în jur. Aruncă restul pe jos. Holbează-te la pereţi înainte să pleci în altă cameră. 
 
Prânz:
 
Patru fire de iarbă şi o coadă de şopârlă. Vomită pe cel mai curat covor din casă. 
 
Cina:
 
Prinde o molie şi joacă-te cu ea până e aproape moartă. Mănâncă o aripă. Lasă restul să moară. 
 
Gustare înainte de culcare: 
 
Fură o boabă de fasole din farfuria soţului/soţiei. Joacă-te cu ea pe jos până intră sub frigider. Fură o bucată mică de pui si mănâncă jumătate. Lasă restul pe canapea. Aruncă la gunoi mâncarea de pisici desfăcută de dimineaţă. 
 
Ziua II 
Mic dejun: 
 
Ridică bucata de pui de pe canapea. Joacă-te cu ea pe covor până ajunge sub televizor. Mestecă colţul ziarului pe care soţul/soţia încearcă să îl citească. 
 
Prânz: 
 
Desfă franzela proaspătă adusă de tine pentru cina de sâmbătă. Linge partea de sus. Ia o muşcătură din mijlocul pâinii. 
 
Gustare de amiază: 
 
Prinde un cărăbuş mare şi adu-l în casă. Joacă-te prinsea până e pe jumătate moale şi aproape mort. Lasă-l să scape sub pat. 
 
Cina: 
 
Deschide o conservă de mâncare de pisici – ton sau vită e numai bună. Mănâncă cu lăcomie. Mergi de la bucătărie până la marginea sufrageriei. Vomită pe covor. Calcă în timp ce ieşi. Du urmele prin toată casa. 
 
Ziua III 
Mic dejun: 
 
Bea o parte din castronul cu cereale ale partenerului tău când nu se uită nimeni. Împroaşcă pe cel mai apropiat obiect casnic din aluminiu. 
 
Prânz: 
 
Prinde o pasăre mică şi adu-o în casă. Joacă-te cu ea pe pat. Asigură-te că pasărea e rănită grav, dar nu moartă înainte să îţi găseşti altceva de făcut. 
 
Cina: 
 
Roagă-te şi plângi până primeşti nişte îngheţată sau lapte în castronul tău. Ia trei înghiţituri şi răstoarnă castronul pe podea. 
 
Ultima zi 
Mic dejun:
 
Mănâncă 6 gândaci, de orice tip, dar lasă o colecţie de picioruşe, aripi şi antene pe podeaua din baie. Bea multă apă. Dă afară gândacii şi apa pe perna partenerului. 
 
Prânz: 
 
Ia pielea de găină de pe rămăşiţele cinei de aseară pe care partenerul a aruncat-o la gunoi. Tăvăleşte-o pe podea de câteva ori. Mestec-o într-un colţ apoi renunţă. 
 
Cina: 
 
Deschide o cutie de mâncare de pisici scumpă. Alege un sortiment cu mult sos. Bea sosul şi lasă carnea să se usuce.
Meowrice la dieta vegetariana

8 comentarii

  1. Haaha, foarte tare! Problema e ca pisica mea nu prea are un corp de invidiat, nici cu aceasta dieta! Nu cred ca ar trebui sa o incerc… 😛

    1. :)))) Cred ca depinde de pisica. A mea, cea mica si patata e tot timpul activa, pe fuga si arata foarte fit, dar nu sta locului o clipa. Exact asa este si la oameni, cei alerti, agitati si tot timpul pe fuga sunt slabi, iar cei lenti, introvertiti si mai dispusi spre visare decat spre actiune sunt mai dolofani.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s