O, brad frumos (2013)

Am făcut atât de multe poze prin casă cu decorațiile de anul acesta, încât nici nu știu de unde să încep să descriu. Sau poate este mai bine doar să arat pozele. În orice caz povestea începe pe 14 decembrie când ne-am trezit devreme (adică la ora 9) ca să cumpărăm bradul de anul acesta. Am găsit unul simetric, bogat, înalt și nu foarte scump (doar 90 chf, mai ieftin decât anul trecut). De data aceasta am hotărât să-l aranjăm deja pentru că nu avem balcon ca să-l ținem afară, iar pe 20/22 decembrie nu mai găsim brazi frumoși. Oricum, aici brazii se împodobesc mult mai devreme decât în România. Cam de pe 15 până azi am tot decorat și aranjat câte un colțișor de casă, iar acum arată spectaculos, indiferent dacă-i ziuă sau noapte. Cred că n-am avut niciodată atâtea luminițe ca anul ăsta, cu siguranță nici atâția brazi, pentru că de pe 15 și până acum am mai cumparat unul foarte mic, în ghiveci, pentru dormitor și unul mediu-spre-mic pentru pisici (proiectul lui Vladen).

Cam așa arată bradul nostru, care de regulă are și-o pisică în jur:

Decoratii de Craciun 2013

Casa noastră este pregătită pentru sărbători:

Bradul de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Bradul de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Bradul de Craciun 2013 Bradul de Craciun 2013 Bradul de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013 Decoratii de Craciun 2013

Ps: mulțumesc Roxana și Mike pentru minunata felicitare! Am primit-o azi-dimineață!

Decoratii de Craciun 2013

Vă doresc un Crăciun fericit, plin de bucurii alături de cei dragi, casa plină de daruri, sănătate și să vă bucurați de toată atmosfera minunată a Sărbătorilor de Iarnă!

Să aveți un Moș bogat și pe plac!

20 de comentarii

  1. Craciun fericit si voua !!

    Arata minunat casuta voastra. Cu adevarat pregatita pt mos Craciun !! Calda si primitoare. Mai-mai ca ma vedeam stand intr-un colt pe fotoliu cu o cana de vin fiert in mana si simtindu-ma ACASA !!!!

  2. Sarbatori fericite dragilor si va multumesc pentru un an petrecut impreuna. Transmite-i tu cele bune si lui Vladen, pentru ca mie mi se inchide calculatorul cand intru la el (nu e vina lui, e bou calculatorul). Sa aveti exact atat cat va doriti sa va fie bine!

  3. Crăciun fericit și vouă. Și să ne citim cu bine și în anul care vine. Toate cele bune și un mare mulțumesc pentru clipele pe care le-am petrecut pe blogurile voastre. Mă bucur că v-am cunoscut, chiar daca și numai virtual.

  4. Am primit cartea postala cu Paris, va multumesc frumos, este o surpriza frumoasa in ajunul Craciunului, a fost o placere sa citesc cateva urari sincere de la mare departare, este un gest minunat! Va doresc sarbatori fericite si Craciun fericit!

  5. O, brad frumos, o, biblioteca minunata, of, sfanta dorinta de a trai pana in ziua in care imi voi permite ceva asemanator! :))))
    Mihai mi-a promis ca in ziua in care va avea un salariu de elvetian, imi va cumpara o biblioteca la fel de mare si de frumoasa, ba chiar o va si umple de SF-uri. :)))))

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s