CSI: Concurs Si Investigatii (4)

Crima nr. 4

Malleus

Vânătoarea de vrăjitoare continuă să facă victime. Un exemplar foarte vechi din Hexenhammer este găsit într-o peșteră a călugărilor Papar. Un colecționar pasionat este dispus să plătească oricât pentru a avea prețiosul manuscris. Un cadavru mutilat și tatuat cu o rună misterioasă. O scrisoare scrisă cu sângele victimei. Iar totul se întâmplă intr-un ținut înghețat care ascunde numeroase secrete.

13626414

icelandic-museum-of-witchcraft

Deci, cuvintele cheie pentru azi (vrăjitoare, manuscris, colecționar și ce concluzii mai trageți voi din frazele de mai sus), precum și imaginile din jurul acestui text vă vor indica numele unei cărți.

Aștept numele autorului și titlul cărții în formularul de mai jos până pe 31 ianuarie 2014.

Concursul s-a încheiat!

____________________________________

Mecanismul de desfășurare al concursului și detaliile despre premiul acordat au fost publicate odată cu prima carte din concurs. Articolul îl puteți accesa apăsând aici: CSI1, a doua provocare – aici: CSI2, iar a treia provocare – aici: CSI3.

Atenție! Comentariile voastre nu sunt moderate. Vă rog să-mi trimiteți doar răspunsul prin formularul de contact, fără alte întrebări. În schimb, mă puteți întreba orice prin comentarii la acest articol și promit să răspund cât mai prompt cu putință. Puteți trimite oricâte răspunsuri până îl dați pe cel corect, singura limită este data finalizării concursului, pe 31 ianuarie.

53 de comentarii

    • E o carte destul de cunoscuta, la moda, dar probabil se pierde in multimea cartilor contemporane de gen. De aceea am dat mai multe detalii despre subiectul cartii.

  1. Kadia are ceva daca am trimis titlul in engleza? Nu am citit nimic din aceasta serie si nici din colectie! Dar sunt sigura ca acesta este titlul.

  2. Mă binedispun provocările tale, îmi place să-mi pun mintea la contribuție 🙂 Plus că azi am și descoperit o carte pe care trebuie s-o pun neapărat pe lista de lectură. Sunt curioasă dacă pe celelalte care urmează le-am citit sau nu 😀

    • 😀 Așa se întâmplă. Eu am citit doar vreo 3, nici nu știu câte s-au mai tradus. Îmi place personajul principal, iar autoarea are niste idei mai deosebite.

  3. Nu reusesc deloc sa ma prind ce e aici… am trimis acum ceva, dar nu sunt sigura. Iar la crima 1, chiar nu mai am idei… Poti sa imi spui macar daca la 1 actiunea se desfasoara in orasul de care am zis? Thx

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s