CSI: Concurs Si Investigatii (5)

Crima nr. 5

illos4-6-lrg

Un lord englez cu o pasiune macabră este în căutare de mistere. Un copywriter curios pune cam multe întrebări despre predecesorul lui, care moare căzând pe scări într-o respectabilă firmă londoneză de publicitate. Cinci crime într-o singură carte până se rezolvă misterul. Șantaj, cocaină, femei ușoare sunt doar câteva dintre ingredientele acestui roman despre Londra interbelică.

image010 Guinness

Așadar,cuvintele cheie pentru azi (lord, publicitate, copywriter și ce concluzii mai trageți voi din frazele de mai sus), precum și imaginile din jurul acestui text vă vor indica numele unei cărți.

Aștept numele autorului și titlul cărții în formularul de mai jos până pe 31 ianuarie 2014.

Concursul s-a încheiat!

____________________________________

Mecanismul de desfășurare al concursului și detaliile despre premiul acordat au fost publicate odată cu prima carte din concurs. Articolul îl puteți accesa apăsând aici: CSI1, a doua provocare – aici: CSI2, a treia provocare – aici: CSI3, iar a patra provocare – aici: CSI4. Puteți verifica răspunsurile corecte aici.

Atenție! Comentariile voastre nu sunt moderate. Vă rog să-mi trimiteți doar răspunsul prin formularul de contact, fără alte întrebări. În schimb, mă puteți întreba orice prin comentarii la acest articol și promit să răspund cât mai prompt cu putință. Puteți trimite oricâte răspunsuri până îl dați pe cel corect, singura limită este data finalizării concursului, pe 31 ianuarie.

31 de comentarii

  1. Nu am citit cartea, nu am auzit pana acum de autor si nici nu am vazut serialul:-) in ’73 mama avea 5 ani, nici ea nu avea cum sa il vada:-) . Ma bucur ca l-am gasit! Ma gandesc cu teama la urmatoarele 2 crime, mi-e teama sa nu ma impotmolesc la final:D

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s