Îndrăgostiții din literatură (III)

Pentru că am primit „critici” pentru alegerile evidente, astăzi încercăm altceva, mai puțin „clasic” dar poate la fel de cunoscut. Așa cum știți deja, regulile sunt simple: pe blog veți găsi descrierea celor 2 îndrăgostiți, iar eu aștept numele cărții și autorul ei în casuța de feed-back din cadrul articolului până pe 15 ale lunii. Câștigătorul va fi desemnat pe 16 februarie prin tragere la sorți.

–––––––––––

EA

Este o artistă, un sculptor într-un material atipic, care își cunoaște alesul de când era copilă. Relația este pusă la grea încercare de boala lui, iar ea petrece perioade bune de timp în așteptarea lui, mulțumindu-se cu „prezicerile” primite și bazându-se pe răbdarea ei nețărmurită. Ca răsplată, intr-un final, are o fetiță, care însă suferă de aceeași boală ca și tatăl ei.

EL

Este un bibliotecar care suferă de o boală mai puțin obișnuită, care va duce într-un final la moartea lui. Își cunoaște soția pentru prima dată când are 28 de ani, deși pare să fi fost alături de ea aproape toată viața ei. În pofida apropierii lor, relația este marcată de perioade lungi de absență și așteptări.

–––––––––––

Așadar, aștept titlul romanului și numele autorului în tabelul de mai jos până pe 15 februarie. Puteți verifica dacă ați răspuns corect fie printr-un comentariu la acest articol, fie verificând acest tabel. Mult succes!

Concursul s-a încheiat!

–––––––––––

Concursul este sponsorizat de editura ALL, care oferă la alegere 3 cărți din colecția Iubiri de altădată celor 2 câștigători desemnați random dintre cei care trimit răspunsul corect pentru cele 4 probe. 

bnr_76

16 comentarii

  1. Auzisem de aceasta carte, cred ca citisem cate ceva despre ea, dar la momentul in care am avut nevoie, imi disparuse complet din minte, asa ca am facut ceva eforturi sa o gasesc. 🙂
    Macar stiu ca o voi citi acum, pentru ca prezentarea mi-a trezit curiozitatea.

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s